Un copil de şapte ani câştigă la fel de mult ca preşedintele gigantului bancar Goldman Sachs, peste 20 de milioane de dolari

Postat la 16 decembrie 2018 177 afişări

Preşedintele Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, care a fost şi CEO al băncii de investiţii financiare până în septembrie, s-a bucurat în 2016 de o creştere a câştigurilor de 9%, până la suma de 22 milioane de dolari în compensaţii totale pentru acel an. Ryan, un copil de şapte ani care se joacă cu jucării pe YouTube, câştigă la fel, potrivit revistei Forbes, citată de Market Watch.

Un copil de şapte ani câştigă la fel de mult ca preşedintele gigantului bancar Goldman Sachs, peste 20 de milioane de dolari

Ryan (de la Ryan ToysReview) a realizat câştiguri de 22 de milioane de dolari în 12 luni până la 1 iunie 2018, mulţumită celor peste 17 milioane de urmăritori şi aproape 26 de miliarde de vizualizări din 2015, momentul în care, cu ajutorul părinţilor săi, şi-a lansat canalul de vlogging. Această sumă îl face pe copil cel mai bine plătit youtuber de pe planetă.

“Sunt distractiv şi amuzant”, spune Ryan. Ceea ce face copilul e să testeze jucării şi să facă unboxing în clipuri de 5-10 minute. Acest lucru, spun părinţii, pot ţine copiii captivi timp de ore întregi în faţa calculatoarelor. Ryan împreună cu părinţii lui au reuşit să îşi extindă profiturile şi în afara YouTube. Walmart, de exemplu, a devenit vânzător exclusiv al jucăriilor şi articolelor de îmbrăcăminte marca Lumea lui Ryan.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copil,
castigare,
goldman sachs,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.