Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana

Postat la 15 decembrie 2018 19023 afişări

Asma al-Assad, soţia preşedintelui Siriei, originară din Marea Britanie, supranumită şi „Prima Doamnă a Infernului”, se bucură de o viaţă liniştită şi luxoasă.

Cum arată soţia lui Bashar-al-Assad, preşedintele Siriei. A fost comparată cu Prinţesa Diana

Cei doi soţi deţin un palat luxos în valoare de un miliard de dolari, în Damasc, la mai puţin de 17 kilometri de Ghouta de Est, locul unde mii de oameni nevinovaţi sunt în continuare masacraţi de forţele de ordine ce susţin guvernul lui Bashar-al-Assad.

Cândva comparată cu Prinţesa Diana, în prezent Asma a reuşit să devină o figură negativă pentru propriul său popor, datorită neimplicării de niciun fel, în situaţia tensionată cu care se confruntă Siria, şi din cauza pasiunilor sale frivole

Vezi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.