Un cetăţean s-a trezit cu o factură de aproape 22.000 de euro la energie

Autor: Andreea Tobias Postat la 09 noiembrie 2022 33 afişări

Cazul este semnalat de avocatul Adrian Cuculiş.

Un cetăţean s-a trezit cu o factură de aproape 22.000 de euro la energie

„Dacă până acum vorbeam că cea mai mare factură la energie electrică era de 10.000 de euro şi că acei consumatori aveau de făcut credit pentru plata ei, furnizorul de electricitate, în mod ilegal, face o regularizare din 2019 şi emite o factură de 22,000 de euro. Este adevărat, nu pentru un apartament de 2 camere, însă aşa ceva este garanţia faptului că se urmăreşte falimentarea românilor”, informează avocatul.

Factura este emisă pentru o adresă din Bragadiru, judeţul Ilfov, şi reprezintă o perioadă de regularizare pentru martie 2019 - iulie 2021.

„O fi sau nu vârful / platoul sau vom vedea facturi şi mai mari, asta rămâne de văzut. Cert este că litigiile în instanţă se înmulţesc şi magistraţii se împuţinează”, adauvă Cuculiş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
factură,
curent,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.