Un business simplu, dar foarte profitabil. Are 600 de clienţi lunar şi afaceri de 5 milioane de euro

Postat la 01 iulie 2019 498 afişări

Producătorul are o fabrică în care lucrează 120 de angajaţi şi unde se produc sticle, flacoane sau sacoşe din materiale biodegradabile.

Un business simplu, dar foarte profitabil. Are 600 de clienţi lunar şi afaceri de 5 milioane de euro

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri în 2019, după extinderea gamei de produse, trecând astfel pragul de 5,5 milioane de euro.

„Anul 2019 a început bine, cu o creştere de peste 40% a vânzărilor în T1 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru finalul anului ne aşteptăm la o creştere de 10% faţă de 2018, an în care am încheiat cu venituri de 5 milioane de euro“, spune Cosmin Buzăianu, director de vânzări şi marketing al companiei Electric SRL. El este fiul soţilor Liliana şi Tonel Nicu Buzăianu, acţionarii firmei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
business,
clienti,
producator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.