Candelabrul de pânză

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 iunie 2019 26 afişări

O placă de surfing poate fi un mijloc de distracţie sau o sursă de inspiraţie pentru o afacere, ca în cazul proprietarilor unei companii britanice, Sunbeam Jackie.

Candelabrul de pânză

De profesie artişti, aceştia au pornit la drum fabricând umbrele de soare pentru festivaluri şi hoteluri de lux, iar apoi, inspiraţi de modul de stratificare al materialelor care intră într-o placă de surf şi sunt acoperite cu răşină epoxidică, s-au gândit să aplice procedeul la fabricarea de corpuri de iluminat, ajungând astfel să creeze candelabre. Candelabrele lor sunt confecţionate la comandă, scrie The Telegraph, ca să se potrivească cu spaţiul în care sunt amplasate, din materiale textile noi sau vintage acoperite cu răşină. Atunci când sunt stinse, par nişte sculpturi suspendate, iar când sunt aprinse lumina pare să treacă prin vitralii, pictând pereţii în culori delicate. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.