Un blogger a câştigat 333.000 de dolari din online într-o singură zi

Postat la 04 ianuarie 2013 53 afişări

Un blogger din SUA a reuşit să strângă o treime de milion de dolari în mai puţin de 24 de ore după ce a anunţat că îşi va muta blogul pe un site nou accesibil doar pe bază de plată, scrie Masheable.

Andrew Sullivan, proprietarul şi autorul articolelor de pe The Daily Dish, un blog popular pe teme politice şi sociale, a anunţat miercuri că va muta pagina găzduită până în prezent de publicaţia online The Daily Beast pe o platformă independentă, care nu va găzdui publicitate şi care va putea fi accesată în mare măsură contra cost. Ce înseamnă acest lucru de fapt? Cititorii care intră direct pe site-ul lui Sullivan vor avea acces gratuit la o parte din articole însă vor trebui să plătească pentru articolul integral unde este afişată menţiunea "Citeşte mai mult aici". O parte din articolele mai ample vor fi totuşi disponibile gratuit ulterior. Totodată, articolele restricţionate cu plată pot fi accesate gratuit dacă sunt recomandate printr-un link pe reţelele sociale de către un cititor care a avut acces anterior la conţinutul integral.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
blogger,
castig,
online
/actualitate/un-blogger-a-castigat-333-000-de-dolari-din-online-intr-o-singura-zi-10427732
10427732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.