Un bărbat, filmat în timp ce se plimbă cu două femei în lesă, în centrul Timişoarei/ VIDEO

Postat la 22 septembrie 2019 1108 afişări

Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimbă prin Piaţa Libertăţii, aflată în centrul Timişoarei, cu două femei ţinute în lesă, imaginile fiind postate pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat, filmat în timp ce se plimbă cu două femei în lesă, în centrul Timişoarei/ VIDEO

Un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, având un baston în mână şi o pălărie în cap, a fost filmat, sâmbătă seara, în timp ce se plimba prin Piaţa Libertăţii din Timişoara însoţit de două femei care sunt legate cu lesă.

Ulterior, imaginile au fost postate de cel care le-a realizat pe pagina sa de Facebook, stârnind numeroase controverse.

„Două femei ţinute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită de această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneţi? Ce reacţie aţi fi avut dacă aveaţi timp sa vă reveniţi din uluire, tu cum ai fi procedat??”, a scris internautul care a realizat filmuleţul, în dreptul postării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
barbat,
femei,
plimbare,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.