Viorica Dăncilă şi PSD au dat în judecată Romarg şi ICI-Bucureşti pentru domeniul vioricadancila.ro

Postat la 22 septembrie 2019 105 afişări

Viorica Dăncilă şi PSD au dat în judecată Romarg şi ICI-Bucureşti pentru domeniul vioricadancila.ro

PSD şi liderul partidului, Viorica Dăncilă, au dat în judecată furnizorul de găzduire a domeniilor de internet Romarg şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI Bucureşti pentru domeniul www.vioricadancila.ro. Procesul vizează "proprietate intelectuală".

Un proces intentat de PSD şi liderul acestuia, Viorica Dăncilă, a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul Bucureşti împotriva furnizorului de găzduire a domeniilor de internet Romarg SRL şi Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI Bucureşti, potrivit portalului instanţelor de judecată. Procesul vizează "proprietate intelectuală", mai arată portalul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
proces,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.