Un avocat al lui Julian Assange promite o "mare surpriză" în cazul presupuselor violuri

Postat la 24 august 2012 19 afişări

Un avocat al lui Julian Assange a promis joi o "mare surpriză" în cazul presupuselor violuri comise în Suedia pentru care este urmărit fondatorul WikiLeaks, refugiat la în sediul Amabasadei Ecuadorului din Londra pentru ca să evite extrădarea la Stockholm.

Fostul judecător spaniol Baltasar Garzon, care a discutat timp de mai multe ore cu clientul său duminică, afirmă că apărarea a solicitat deplasarea la Londra a unui procuror suedez pentru a-l audia. "Cred că va fi o opţiune foarte bună" pentru fostul hacker, a declarat judecătorul Garzon în cadrul unei conferinţe de presă la Brisbane, în estul Australiei. Apărarea, a adăugat el, este în posesia unor elemente cruciale cu privire la aceste acuzaţii. Aceste elemente vor constitui "o mare surpriză" atunci când vor fi făcute publice, în opinia sa.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocat,
Julian Assange,
violuri,
acuzatii
/actualitate/un-avocat-al-lui-julian-assange-promite-o-mare-surpriza-in-cazul-presupuselor-violuri-9975736
9975736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.