Un avion a aterizat de urgenţă la Bucureşti după ce un pasager american a făcut infarct

Postat la 17 noiembrie 2011 15 afişări

O aeronavă care a decolat din Tel Aviv şi urma să ajungă la Los Angeles a aterizat de urgenţă la Bucureşti, joi dimineaţă, întrucât un pasager american a făcut infarct în timpul zborului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă", Valentin Iordache.

Valentin Iordache a precizat că incidentul s-a petrecut asupra spaţiului aerian al Turciei. "Este vorba de o aeronavă Boeing 747. Echipajul acesteia a solicitat aterizarea de urgenţă la Bucureşti deşi era deasupra spaţiului aerian al Turciei, întrucât echipa de urgenţă de la Otopeni este deja cunoscută. Lunar sunt înregistrate trei-patru astfel de situaţii", a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
aterizare,
urgenta,
otopeni,
pasager,
infarct
/actualitate/un-avion-a-aterizat-de-urgenta-la-bucuresti-dupa-ce-un-pasager-american-a-facut-infarct-8984840
8984840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.