Un antreprenor român îi învaţă pe oameni cum să facă bani folosind internet şi un calculator, ajutându-se de un trend în creştere adus de pandemie

Autor: Andra Stroe Postat la 12 mai 2021 182 afişări

Un antreprenor român îi învaţă pe oameni cum să facă bani folosind internet şi un calculator, ajutându-se de un trend în creştere adus de pandemie

Tot mai mulţi antreprenori profită de oportunităţile oferite de mediul online pentru a-şi pune în practică ideile de business. Claudiu Nistor, nu face excepţie. El a lansat, în urmă cu doi ani, GoPublish, un curs care îi învaţă pe români cum să lanseze cărţi cu sau fără conţinut. „Sunt numite cărţi cu sau fără conţinut acele cărţi simple cum sunt agendele, jurnalele, cărţile de colorat şi altfel de cărţi de acest fel, ce pot fi create pe baza unor template-uri. Cursanţii învaţă cum să creeze şi să le lanseze cărţi la nivel internaţional prin intermediul platformelor de print on demand”, explică reprezentanţii businessului într-un comunicat de presă.

În 2 ani de când a lansat businessul alături de Răzvan Aleman, antreprenorul a vândut online peste 100.000 de cărţi din această categorie pe trei continente (America, Europa şi Asia), vânzările fiind impulsionate acum de cererea în creştere pentru cărţi, jurnale şi agende – trend remarcat în urma apariţiei pandemiei, care a adus cu sine perioade lungi de izolare. În primele ediţii de curs, cei doi au reuşit să adune peste 450 de cursanţi.

 

Claudiu Nistor spune că businessul său se adresează oricărui utilizator cu abilităţi minime de a folosi un calculator şi internetul. „Nu sunt necesare skilluri de editare grafică, de operare a unui calculator sau alte abilităţi specifice autorilor de cărţi din stilul clasic.” El anunţă şi o nouă sesiune de înscrieri la jumătatea lunii iunie. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carti,
lansare,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.