Ultima varianta a taxei auto 2011. Ministrul Mediului: "Avem nevoie de bani"

Postat la 10 noiembrie 2010 10 afişări

"Avem nevoie de mai multi bani la Fondul de Mediu, pentru ca avem nevoie de investitii verzi". Asa a explicat ieri ministrul Mediului majorarea, din 2011, a taxelor auto. De anul viitor, vor fi taxate si autovehiculele Euro 5, iar taxa pentru autovehiculele nonEuro - Euro 4 va creste cu procente de pana la 50%.

Guvernul va da o lovitura dura comertului cu masini second-hand, punandu-i, in acelasi timp, la cheltuiala suplimentara si pe cei care vor opta pentru masini noi, daca va aproba proiectul privind taxa pentru poluarea auto in anul 2011, propus de Ministerul Mediului. Ministrul Laszlo Borbely a anuntat, ieri, ca, in urma unor consultari "la mai multe niveluri", propune introducerea taxei de inmatriculare auto si pentru masinile Euro 5, precum si noi niveluri de tarifare, semnificativ majorate, pentru autovehiculele nonEuro - Euro 4.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultima-varianta-a-taxei-auto-2011-ministrul-mediului-avem-nevoie-de-bani-7704108
7704108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.