Ultima tranzacţie pe o piaţă secundară înainte de listare evaluează Facebook la 103 miliarde dolari

Postat la 02 aprilie 2012 14 afişări

Ultima tranzacţie cu acţiuni Facebook permisă pe o piaţă secundară înainte de oferta publică iniţială aşteptată în mai indică o valoare a companiei de 102,8 miliarde de dolari.

Preţul la ultima tranzacţie derulată pe platforma SharesPost, pentru 150.000 de titluri, a urcat cu aproape 9%, de la 40,5 dolari într-o altă licitaţie derulată în martie la 44,1 dolari, transmite Bloomberg. Facebook a decis să oprească la sfârşitul acestei săptămâni tranzacţiile pe pieţele secundare, în contextul pregătirilor pentru listare, au declarat dou surse. Compania, care operează cea mai populară reţea de socializare online, a depus în februarie actele pentru o ofertă publică iniţială care ar putea evalua Facebook la 75-100 de miliarde de dolari.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finaciar,
facebook,
tranzactie,
oferta publica
/actualitate/ultima-tranzactie-pe-o-piata-secundara-inainte-de-listare-evalueaza-facebook-la-103-miliarde-dolari-9463676
9463676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.