ULTIMA ORĂ. Răsturnare de situaţie în cazul lui Novak Djokovic

Postat la 10 ianuarie 2022 2148 afişări

ULTIMA ORĂ. Răsturnare de situaţie în cazul lui Novak Djokovic

Novak Djokovic a câştigat, luni, prima luptă în instanţă, astfel că poate rămâne, deocamdată, în Melbourne, pentru a participa la turneul australian de Grand Slam.

Instanţa a hotărât că autorităţile australiene de frontieră au greşit atunci când au anulat viza sportivului.

Audierile - desfăşurate online - au durat ore întregi. Pe parcursul lor, sportivul a părăsit hotelul unde a fost cazat în ultimele zile şi s-a alăturat avocaţilor săi.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia şi să i se returneze paşaportul.

În Australia, poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în forţă pentru a-i împrăştia pe fanii lui Djokovic, care aproape că blocau limuzina în care se afla sportivul pe străzile din Melbourne, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
novak djokovic,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.