Ultima oră! Raed Arafat a făcut anunţul pe care nu-l aştepta nimeni!

Postat la 15 martie 2021 3301 afişări

Ultima oră! Raed Arafat a făcut anunţul pe care nu-l aştepta nimeni!

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, anunţă că două unităţi de terapie intensivă mobilă vor ajunge la două spitale din Capitală, una la Spitalul Sfântul Ioan şi a doua la spitalul Victor Babeş. Ele se adaugă TIR-ului ATI care funcţionează deja la Institutul „Marius Nasta”.

Raed Arafat anunţă că, în ultimele zece zile, aproape 500 de ventilatoare pentru ventilaţie non-invazivă au ajuns în secţiile COVID din spitale, scrie adevărul.ro.

„Locurile nu sunt suficiente”

„Clar că la acest moment există posibilitate de creştere. Spre exemplu, la Iaşi se redeschide spitalul de campanie, spitalul de la Leţcani care a fost închis după ce s-a liniştit situaţia pe durata iernii. La Bucureşti, pe lângă unitatea mobilă de terapie intensivă care este la Spitalul Marius Nasta, acum instalăm una la Spitalul Sfântu Ioan şi una, probabil, va fi instalată lângă spitalul Victor Babeş”, a declarat Arafat.

Arafat a explicat că se iau măsuri „pentru că locurile nu sunt suficiente”.

Acesta subliniază că „există premise” şi pentru creşterea capacităţii secţiilor ATI din interiorul unor spitale.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
raed arafat,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.