ULTIMA ORĂ! Prima reacţie a lui Ludovic Orban după căderea Guvernului

Autor: Diana Grigore Postat la 05 februarie 2020 301 afişări

ULTIMA ORĂ! Prima reacţie a lui Ludovic Orban după căderea Guvernului

Ludovic Orban a declarat, miercuri, după adoptarea moţiunii de cenzură, că Guvernul „cade în picioare” şi că parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură sunt dominaţi „de forţe retrograde”. El susţine că e mândru de ce a putut realiza în trei luni de guvernare.

„Un parlament dominat de forţe retrograde, aşa cum i-am numit parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea, care au călcat în picioare democraţia şi interesele României, a decis astăzi, prin moţiune de cenzură, căderea Guvernului pe care îl condus. Aşa cum am spus înainte de moţiune, Guvernul cade în picioare”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

El a adăugat că a pierdut „doar o bătălie” şi că e mândru de ce a realizat cabinetul său în trei luni de guvernare.

„Suntem mândri de ce am făcut în trei luni, de faptul că într-o perioadă extrem de scurtă am reuşit să reparăm o parte din stricăciunile PSD, că am reaşezat România în rândul naţiunilor europene, pe picior de egalitate, că am refăcut credibilitatea României în faţă partenerilor europeni şi strategici. Am reuşit într-un timp extrem de scurt să luăm decizii cu impact. Aduc aminte de eliminarea supraccizei la combustibili, abrogarea recursului compensatoriu, rectificarea bugetară care a salvat bugetul României şi a permis încheierea exerciţiului bugetar”, a subliniat Orban.

Guvernul a fost demis, miercuri, prin moţiune de cenzură. Au existat 261 de voturi „pentru”, fiind necesare doar 233.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
guvern,
moţiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.