Care sunt cele mai accesibile destinaţii pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor

Autor: Andra Stroe Postat la 04 februarie 2020 76 afişări

Care sunt cele mai accesibile destinaţii pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor

Potrivit specialiştilor agenţiei de turism online eSky, printre cele mai accesibile destinaţii pentru Ziua Îndrăgostiţilor se numără Budapesta, Viena, Bologna, Atena, Palermo, Marsilia, urmate de Istanbul, Madrid şi Dubai, turiştii având ocazia să petreacă un week-end prelungit alături de partener, Ziua Îndrăgostiţilor serbându-se anul acesta într-o zi de vineri.

Astfel, ofertele pentru Budapesta încep de la 129 de euro (avion şi două nopţi la un hotel de 3 stele), specialiştii eSky descriind capitala Ungariei drept „un oraş atrăgător şi plin de pub-uri şi restaurante. Arhitectura oraşului este splendidă iar băile termale un regal obligatoriu pentru luna februarie.”

Viena este o altă variantă iubită de români. Către această destinaţie, se găsesc oferte de la 181 de euro ce includ avion dus-întors şi două nopţi de cazare la un hotel de 4 stele.

Bologna este „o destinaţie interesantă, un oraş plin de opere de artă, străzile din Bologna seamănă cu cele din Roma şi inspiră un adevărat muzeu în aer liber. Operele de artă ce pot fi găsite la tot pasul în Bologna sunt din perioada Renaşterii.”  Un week-end prelungit aici poate fi achiziţionat începând de la 195 de euro (avion şi hotel de 4 stele pentru două nopţi).

Atena este la rândul său o destinaţie accesibilă, o excursie începând de la 173 de euro pentru avion şi cazare într-un hotel de 3 stele.

Palermo poate fi vizitat începând cu 212 euro (zbor + hotel 3*/două nopţi, iar Marsilia poate fi vizitată la preţuri începând cu 250 de euro (zbor + hotel 3*/două nopţi). „Găsim aici un amalgam de culturi iar pe lângă port, nu uitaţi că şi în Marsilia găsim fiorduri, nu doar în Norvegia.”

Acestora le urmează Istanbulul, cu oferte de la 171 de euro, Madrid, la 317 euro şi Dubai, cu preţuri de la 403 euro pentru avion şi două nopţi de cazare la un hotel de 4 stele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ziua indragostitilor,
destinatii,
weekend

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.