ULTIMA ORĂ Companiile aeriene ruseşti nu mai vând bilete bărbaţilor ruşi cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani

Postat la 22 septembrie 2022 41 afişări

ULTIMA ORĂ  Companiile aeriene ruseşti nu mai vând bilete bărbaţilor ruşi cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani

Deşi Vladimir Putin a mobilizat doar rezerviştii, au apărut semnale conform cărora Rusia se pregăteşte de o mobilizare generală, ceea ce ar înseamna decretarea legii marţiale pe teritoriul ţării.

Companiile aeriene ruseşti au blocat vânzarea de bilete către bărbaţi ruşi cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cu excepţia cazului în care pot furniza dovada aprobării de călătorie din partea Ministerului Apărării. Anunţat a fost făcut pe contul Twitter al AIRLIVE.

Tot astăzi, Peskov, purtătorul de cuvânt al Moscovei, a ţinut să liniştească spiritele, declarând că în ţară nu se va decreta legea marţială, Rusia considerând că sunt suficienţi cei 300.000 de rezervişti care sunt aşteptaţi să vină la arme.

În replică, Ucraina crede, prin vocea unui oficial, că nu vor fi recrutaţi mai mult de 40-50.000 de oameni, Rusia neavând la dispoziţie armament pentru sute de mii de soldaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
barbati,
bilete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.