UEFA a decis: Steaua - Schalke nu se amână. Meciul se va juca la Cluj-Napoca

Postat la 09 septembrie 2011 33 afişări

Partida Steaua - Schalke 04, contând pentru etapa I a Grupei J a Ligii Europa se va disputa în data stabilită iniţial, 15 septembrie, însă nu pe Arena Naţională, ci pe Stadionul Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a decis, vineri, UEFA, a declarat, pentru MEDIAFAX, Narcis Răducan.

"UEFA a decis ca meciul cu Shalke să se dispute pe 15 septembrie la Cluj. Nu am văzut hârtia trimisă de UEFA, dar ei de obicei nu motivează deciziile pe care le iau. Probabil că nu au vrut să-şi asume riscurile legate de schimbarea gazonului. Dacă aşa a decis UEFA asta e, trebuie să ne adaptăm, să ne pregătim rapid, pentru că timpul e scurt", a afirmat directorul sportiv al FC Steaua.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
steaua,
schalke,
meci,
amanare
/actualitate/uefa-a-decis-steaua-schalke-nu-se-amana-meciul-se-va-juca-la-cluj-napoca-8719171
8719171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.