UE şi Marea Britanie au ajuns la un acord provizoriu privind serviciile financiare post-Brexit

Postat la 01 noiembrie 2018 54 afişări

Uniunea Europeană şi Marea Britanie au ajuns la un acord provizoriu care garantează accesul pe pieţele europene pentru companiile britanice din domeniul serviciilor financiare şi după ieşirea Regatului Unit din Blocul comunitar, relatează publicaţia The Times, citând surse guvernamentale.

UE şi Marea Britanie au ajuns la un acord provizoriu privind serviciile financiare post-Brexit

Cele două părţi au convenit asupra tuturor aspectelor unui viitor parteneriat în domeniul serviciilor financiare, inclusiv privind schimbul de date.

Acordul de principiu garantează accesul companiilor britanice pe pieţele europene atât timp cât reglementările britanice din domeniul financiar rămân în linii mari similare cu cele din UE.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
financiar,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.