Dragnea, izbucnire nervoasă în Parlament: Mi-a ajuns! Sunt şi eu om. Vorbiţi cu Iohannis să dea decret să mă împuşte

Postat la 31 octombrie 2018 72 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieşire nervoasă, miercuri, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută. Dragnea s-a întrebat dacă este singurul om din ţară şi dacă legile sunt doar pentru el.

Dragnea, izbucnire nervoasă în Parlament: Mi-a ajuns! Sunt şi eu om. Vorbiţi cu Iohannis să dea decret să mă împuşte

"Despre ce lege e vorba? Şi cu ce dracu mă ajută pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni. Am înţeles că mă acuză.

În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Şi pe ei îi întrebaţi. Ah, cei care sunt în funcţii publice pot fi distruşi? Totuşi sunt om şi îmi ajunge să răspund la aceste prostii.

Vorbiţi cu haştag şi cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte poimâinie. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat şi în al doilea dosar", a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a fost întrebat dacă legea adoptată recent în Parlament, care prevede pedepsele la domiciliu, îl va ajuta.

Senatul a adoptat, luni, modificările aduse proiectului de lege pentru executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, ca urmare a reexaminării legii în urma deciziei CCR cu privire la unele articole neconstituţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
decret,
impuscare,
parlament,
intrebare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.