Avionul prăbuşit în Indonezia. Ciclistul Andrea Manfredi, printre victimele accidentului aviatic. Căutările supravieţuitorilor continuă

Postat la 30 octombrie 2018 112 afişări

Ciclistul italian Andrea Manfredi este victima accidentului aviatic ce a avut loc în Indonezia. Decesul sportivului a fost confirmat de autorităţi, după ce au fost analizate listele cu pasagerii de la bordul avionului.

Avionul prăbuşit în Indonezia. Ciclistul Andrea Manfredi, printre victimele accidentului aviatic. Căutările supravieţuitorilor continuă

În vârstă de 26 de ani, Manfredi postase pe Instagram, în dimineaţa premergătoare accidentului, următorul mesaj: ”Îmi pot schimba viaţa, dar nu şi pasiunea”, alături de o poză cu bicicleta. Din precizările apropiaţilor, Manfredi se îndrepta către o întrecere programată în Asia.

Andrea Manfredi a concurat un an pentru echipa Ceramica Flaminia-Fondriest, iar ulterior a semnat cu Bardiani CSF. Cel mai bun rezultat al său a fost obţinut în 2012, când a terminat pe locul 3 a doua etapă din Giro della Valle d’Acosta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.