Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenţie rapidă

Autor: Andra Stroe Postat la 31 octombrie 2018 131 afişări

Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software şi furnizare de soluţii tehnologice pentru eficienţa clădirilor şi a infrastructurilor de securitate, lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România, dedicată eficientizării serviciilor de intervenţie rapidă.

Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenţie rapidă

Platforma CAVI Share Alert este un produs 100% românesc. A fost dezvoltată în întregime de Global Technical Group şi este rezultatul a aproximativ 2 ani de muncă şi al unei investiţii de peste 1 milion de euro.

CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea şi comunicarea cu echipajele de intervenţie mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervenţiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

Platforma asigură gestionarea alarmelor prin intermediul unei aplicaţii de monitorizare a evenimentelor (CAVI Share Alert Web), ce poate fi utilizată la nivel de dispecerat, respectiv a unei aplicaţii pentru dispozitive mobile (CAVI Share Alert App), utilizată de echipajele de intervenţie, în scopul eficientizării serviciului de intervenţie.

„Echipajele de intervenţie înscrise în platformă pot recepţiona în aproximativ 20 de secunde toate solicitările de alertare şi pot confirma disponibilitatea de a prelua o misiune. În funcţie de timpul de intervenţie estimat, server-ul Share Alert alocă misiunile către echipajele cel mai bine poziţionate, indiferent de compania deţinătoare, astfel încât să asigure optimizarea costurilor şi scurtarea timpilor de răspuns”, spune Fadi Rida, fondator şi CEO al Global Technical Group. „În prezent, în platforma CAVI Share Alert sunt înrolate peste 400 de echipaje de intervenţie de la 40 de firme specializate. Estimăm dublarea numărului de echipaje înscrise în platformă în următoarele 12 luni şi gestionarea a aproximativ 10.000 de incidente în fiecare lună”, adaugă Fadi Rida. 

Spre deosebire de platformele de dispecerizare clasice, CAVI Share Alert inovează piaţa serviciilor de intervenţie, permiţând companiilor să beneficieze de cei mai mici timpi de intervenţie, prin accesul la mult mai multe echipaje operative şi oferind firmelor care asigură serviciile de intervenţie mobilă posibilitatea de a acoperi un areal geografic cu un număr mare de echipaje.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interventie,
platforma,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.