ALERTĂ roşie în Italia. Bilanţul condiţiilor meteo EXTREME a ajuns la opt morţi

Postat la 30 octombrie 2018 108 afişări

Cel puţin opt persoane au murit în ultimele două zile în Italia, din cauza vânturilor puternice şi inundaţiilor produse în mai multe zone din peninsulă, au anunţat autorităţile locale, citate de BBC.

ALERTĂ roşie în Italia. Bilanţul condiţiilor meteo EXTREME a ajuns la opt morţi

Meteorologii au amis avertizări meteo pentru aproape tot teritoriul Italiei, motiv pentru care în mai multe zone şcolile şi obiectivele turistice au fost închise.

Mai multe obiective turistice au fost închise publicului, inclusiv Forumul Roman şi Colosseumul, după ce zeci de copaci au căzut în capitala Roma.

Autorităţile din Veneţia au anunţat că aproximativ 75% din oraş este afectat de inundaţii, nivelul apei depăşind un metru şi jumătate, al patrulea cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată. Piaţa San Marco a fost închisă, după ce aceasta a fost inundată din cauza furtunii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
decese,
alerta,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.