Uber deschide cel mai mare centru de asistenţă din Europa Centrală şi de Est destinat şoferilor şi curierilor colaboratori

Autor: Andra Stroe Postat la 06 august 2019 78 afişări

Reprezentanţii companiei Uber au inaugurat astăzi cel mai mare centru de asistenţă din Europa Centrală şi de Est destinat şoferilor şi curierilor cu care compania colaborează, deschis în zona Pipera din Capitală în urmă cu trei săptămâni, cu o investiţie de 250.000 de euro.

Uber deschide cel mai mare centru de asistenţă din Europa Centrală şi de Est destinat şoferilor şi curierilor colaboratori

„Noul centru va fi un accelerator de conformitate, ajutându-i pe şoferi să se licenţieze sub noua reglementare cât mai repede şi mai uşor”, a declarat Nicoleta Schroeder, general manager, Uber România.

Echipa de asistenţă a centrului este formată în prezent din 11 angajaţi, care au rolul de a sprijini şoferii sau curierii Uber în situaţii precum accidente, incidente apărute sau conversaţii dificile cu clienţii, având o capacitate de a oferi săptămânal asistenţă pentru circa 2.500 de şoferi şi curieri. Centrul, dezvoltat în parteneriat cu CBRE, se întinde pe o suprafaţă de 320 de metri pătraţi şi este destinat în special partenerilor din Bucureşti, compania având alte două centre de consultanţă deschise în Iaşi şi Timişoara.

„În ultimii 4 ani, am lansat serviciul de ridesharing în cinci oraşe şi am adus serviciul de livrare de mâncare Uber Eats şi Uber Green, cu 100% maşini electrice. Pe termen mediu şi lung, ne propunem să devenim o platformă multimodală, pentru ca atunci când vei deschide aplicaţia, să ai acces la toate opţiunile de transport – fie Uber X, trotinete şi biciclete electrice, taxi sau transport în comun”, a descris Ash Kebriti, general manager Uber pentru Europa Centrală şi de Est planurile companiei.   

În prezent, compania a ajuns la peste 1 milion de utilizatori, având şi o flotă de 65 de autoturisme electrice. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
soferi,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.