Twitter a recunoscut că a folosit datele utilizatorilor fără acordul acestora

Postat la 07 august 2019 34 afişări

Reţeaua socială Twitter a anunţat marţi că a folosit datele personale ale utilizatorilor în scopuri publicitare fără acordul explicit al acestora, din cauza unor probleme ale setărilor platformei, potrivit Reuters.

Twitter a recunoscut că a folosit datele utilizatorilor fără acordul acestora

Twitter a informat că datele au fost utilizate cu scopul de a le prezenta utilizatorilor reclame personalizate.

„Ştim că veţi dori să aflaţi dacă aţi fost afectaţi de această problemă şi numărul total al persoanelor afectate. Investigăm în continuare această problemă (...), iar dacă vom descoperi informaţii suplimentare le vom publica”, arată compania în comunicatul publicat pe site-ul său. „Aţi avut încredere în noi şi noi am eşuat. Ne pare rău că s-a întâmplat acest lucru şi luăm măsuri pentru a ne asigura că nu vom mai face o asemenea greşeală”, se mai arată în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
twitter,
utilizatori,
acord,
folosire,
recunoastere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.