Insula exotică pe care au loc doar 20 de vizitatori. Cât costă un concediu cu prietenii în acest paradis de mici

Autor: Andra Stroe Postat la 08 august 2019 594 afişări

O mică insulă de doar 16.000 de metri pătraţi, cunoscută drept Clarks Cay, este situată la aproape 57 de km de Honduras. În ciuda faptului că nu este foarte întinsă, le oferă turiştilor o mulţime de oportunităţi pentru distracţie.

Insula exotică pe care au loc doar 20 de vizitatori. Cât costă un concediu cu prietenii în acest paradis de mici

Înconjurată de ape cristaline, insula e perfectă pentru iubitorii de sporturi acvatice. Apele calme reprezintă locul ideal în care să fie practicate activităţi precum kayakul. Există, de asemenea, nenumărate locuri unde te poţi relaxa, inclusiv o zonă de masaj cu vedere la ocean.

Atracţia principală a insulei este însă infinity pool-ul mărginit de un râu şi o cascadă.

Turiştii se pot caza în cele nouă cabane, insula putând fi închiriată pentru 43.000 de dolari pe săptămână, ceea ce înseamnă că pentru un grup de 20 de persoane preţul ar fi de cca. 307 dolari de persoană/noapte.

Tariful nu include doar cazarea, ci şi o echipă de angajaţi aflaţi la dispoziţia turiştilor, trei mese pe zi şi un open bar. De asemenea, sunt incluse zilnic până la trei excursii la scuba-diving sau snorkeling, cu tot cu echipament.

Doritorii trebuie să fie însă atenţi la faptul că, adiţional, vor avea de achitat tipsuri şi anumite extra-taxe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insula,
concediu,
activitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.