Turiştii români preferă de Paşte litoralul bulgăresc celui din România

Postat la 06 aprilie 2018 57 afişări

Aproximativ o mie de turişti români au ales să îşi petreacă Paştele pe litoral, mai puţini decât cei care au optat pentru litoralul bulgăresc. Hotelierii spun că românii nu au tradiţie să meargă de Paşte pe litoral, preferând muntele sau litoralul bulgăresc.

Turiştii români preferă de Paşte litoralul bulgăresc celui din România

Aproximativ o mie de turişti români au ales să petreacă, anul acesta, minivacanţa de Paşte pe litoral, mulţi dintre aceştia aflându-se la mare în unităţi de cazare care asigură şi proceduri de relaxare, întreţinere sau balneo. Hotelierii spun că litoralul nu este o destinaţie tradiţională în perioada Paştelui, în special dacă sărbătoarea cade timpuriu, ca în acest an, în această perioadă fiind deschise acele unităţi de cazare care sunt oricum operaţionale tot timpul anului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.