Turistii mexicani vor fi protejati de politiste sexy

Postat la 29 iunie 2011 64 afişări

Autoritatile din statul mexican Guerrero vor angaja, in politia plajelor, tinere cu un fizic atragator.

Statul Guerrero, cunoscut pentru statiunile sale de la tarmul oceanului, intre care cea mai renumita este Acapulco, doreste sa dea un nou avant turismului, care este una dintre cele mai mari surse de venituri, alaturi de exporturile de petrol si sumele trimise in tara de emigrantii mexicani, scrie apropo.ro

Asa s-a nascut ideea ca politistii, care trebuie sa protezeze turistii straini si sa-i ajute sa rezolve problemele aparute in timpul sejurului, sa fie inlocuiti cu politiste sexy.

"Frumusetile" vor trebui sa indeplineasca insa o serie de conditii: sa aiba varsta intre 18 si 35 de ani, sa aiba cel putin liceul, sa cunoasca mai multe limbi straine si, bineinteles, sa arate "traznet".

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
mexicani,
politiste
/actualitate/turistii-mexicani-vor-fi-protejati-de-politiste-sexy-8410707
8410707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.