Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Cioloş: A făcut greşeli grave. Vezi cum a reacţionat Cioloş

Postat la 12 martie 2017 303 afişări

Fostul premier Dacian Cioloş a fost taxat dur de artistul Tudor Chirilă pentru greşelile pe care acesta le-a făcut în ultima perioadă.

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Cioloş: A făcut greşeli grave. Vezi cum a reacţionat Cioloş

„Pentru ca noi nu stim sa lucram in echipa, traim in continuare cu iluzia conducatorului unic salvator in jurul caruia se grupeaza niste baieti pe care ii tine in mana.

Lucrurile bune facute de guvernul tehnocrat, de exemplu incercarea de reformare a managementului spitalelor, concursurile pentru directorii de scoli, primele anulate de PSD, nu sunt meritul exclusiv al lui Dacian Ciolos, transformat acum in figura mesianica dupa ce, dupa parerea mea, a facut niste greseli grave.Si bunele si relele se concentreaza pe personalitatea lui Ciolos care, pana la urma, este un birocrat, un politician. Doar ca partea de politician nu vrea sa si-o asume. Pacat.”, spune Chirilă, într-un interviu, conform b1.ro

Interesant este gestul fostului premier Dacian Cioloş, care a distribuit interviul dat de Chirilă. ”Recomand acest interviu. Titlul pe care eu l-aş pune este : Când vom şti să renunţăm la un Vodă, la liderul mesianic şi să facem echipă pentru România.”, a scris fostul premier.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.