Top 100 cei mai admiraţi CEO: Kinga Agnes Daradics, Country manager MOL România

Autor: Ioana Matei Postat la 13 martie 2017 485 afişări

Kinga Agnes Daradics a preluat funcţia de country manager al MOL România pe 1 mai 2011, venind de la conducerea diviziei de carduri a companiei ungare.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Kinga Agnes Daradics, Country manager  MOL România

 Kinga Agnes Daradics a făcut liceul la Miercurea Ciuc, facultatea a absolvit-o la Cluj în 2003 (Marketing în cadrul Universitatii Babeş Bolyai), apoi a făcut un master în marketing şi management tot la Cluj, un Summer MBA la Wirtschaftsuniversität în Viena şi din 2005 un Executive MBA la University of Sheffield la Londra.

 

Managerul MOL România şi-a început cariera în 2003 în cadrul grupului MOL, în divizia de dezvoltare de carduri – unde se ocupa atât de noile produse de fidelizare a clienţilor, cât şi de coordonarea callcenter-ului.

 

Datorită achiziţiilor, MOL România a reuşit, potrivit estimărilor ZF, să intre anul trecut în clubul select al firmelor a căror cifră de afaceri depăşeşte pragul de un miliard de euro. În acest moment, pe baza ultimelor rezultate financiare disponibile, România are 15 companii care se înscriu în clubul miliardarilor în euro. „Avem o poziţie pe cash puternică. Putem achiziţiona, dar nu cu orice preţ“, spunea Kinga Daradics la începutul lui 2016.

 

Kinga Daradics, cel mai tânăr CEO din industria petrolieră, a predat în noiembrie 2016 frâiele MOL România Cameliei Ene, 40 de ani, executivul care s-a ocupat până acum de reţeaua de peste 200 de benzinării a grupului ungar pe plan local. Acest material a fost publicat in editia catalogului 100 Cei mai admirati CEO, aparuta in noiembrie 2016.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mol romania,
ceo,
kinga,
daradics,
mol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.