Trucul WhatsApp pentru ca contactele tale să nu vadă că eşti online

Postat la 11 decembrie 2022 12252 afişări

Trucul WhatsApp pentru ca contactele tale să nu vadă că eşti online

WhatsApp este una dintre aplicaţiile de mesagerie instantanee care se angajează să protejeze confidenţialitatea utilizatorilor.

Atunci când oamenii se conectează la WhatsApp, în mod implicit, platforma arată că sunt „online”.

Această funcţie poate fi ascunsă prin câteva trucuri.

WhatsApp este una dintre aplicaţiile de mesagerie instantanee care se angajează să protejeze confidenţialitatea utilizatorilor, fie prin criptarea de la un capăt la altul, fie prin propriile setări de configurare ale aplicaţiei.

Atunci când oamenii se conectează la WhatsApp, în mod implicit, platforma arată că sunt „online”, însă această funcţie poate fi ascunsă cu următoarele trucuri:

Conectaţi-vă la WhatsApp → Apăsaţi pe cele trei puncte din dreapta sus → Selectaţi „Setări” şi „Confidenţialitate” → Alegeţi opţiunea „Nimeni” în „ Cine poate vedea ultima mea oră” şi „Cine poate vedea când sunt online”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
contacte,
online,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.