Tribunalul Bucureşti: Poliţiştii pot continua procedura de punere în aplicare a mandatului lui Năstase

Postat la 26 iunie 2012 6 afişări

Tribunalul Bucureşti a constatat, marţi, că nu există nicio împiedicare a punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de închisoare în cazul lui Adrian Năstase. Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs la instanţa superioară.

Instanţa a admis sesizarea judecătorului delegat cu punerea în executare a condamnării definitive date în cazul lui Adrian Năstase în dosarul "Trofeul calităţii" şi astfel a constatat că nu există nicio împiedicare de punere în aplicare a mandatului de executare emis de Tribunalul Bucureşti.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a cerut Tribunalului Bucureşti lămuriri în legătură cu procedurile care trebuie urmate privind punerea în aplicare a mandatului de executare emis pe numele lui Adrian Năstase.

Avocatul lui Năstase, Ion Cazacu declara, înaintea pronunţării deciziei, că instanţa nu poate dispune încarcerarea lui Adrian Năstase fără a avea la bază o expertiză medico-legală, pentru că niciun judecător nu poate să treacă peste actul medical.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tribunalul-bucuresti-politistii-pot-continua-procedura-de-punere-in-aplicare-a-mandatului-lui-nastase-9783930
9783930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.