Treisprezece oameni au murit în urma unei tornade, în nordul Mexicului

Autor: Gaidau Ion Postat la 26 mai 2015 20 afişări

Bilanţul tornadei produse luni la Ciudad Acuna, în nordul Mexicului, a ajuns la 13 morţi şi 230 de răniţi, au anunţat autorităţile locale, care au precizat că operaţiunile de căutare continuă în vederea găsirii altor victime, relatează NBC News.

Un bilanţ precedent anunţa cel puţin 11 morţi şi zeci de răniţi.

În plus, un băieţel în vârstă de şapte ani a fost dat dispărut după producerea tornadei, la ora locală 06.10 (14.10, ora României).

Sute de case au fost avariate sau distruse şi numeroase maşini sunt sub ruine la Ciudad Acuna, un oraş de peste 180.000 de locuitori din statul mexican Coahuila, situat la graniţa cu Statele Unite.

Vremea capricioasă afectează şi sudul Statelor Unite, inclusiv statul Texas.

Cel puţin trei persoane au murit în urma inundaţiilor provocate de ploile abundente din statele americane Texas şi Oklahoma.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEXIC,
TORNADĂ,
/actualitate/treisprezece-oameni-au-murit-in-urma-unei-tornade-in-nordul-mexicului-14334840
14334840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.