Trei directori executivi de la Renault au fost suspendati pentru suspiciuni de spionaj industrial

Postat la 05 ianuarie 2011 13 afişări

Constructorul francez de automobile Renault a suspendat din functie trei directori executivi, pentru suspiciuni de spionaj industrial in programul de dezvoltare a automobilelor electrice, in urma unei investigatii care dureaza de cateva luni, potrivit unei surse din cadrul companiei, citate de Reuters.

Renault a confirmat ulterior informatia, mentionand ca decizia a survenit in urma unei "alerte etice" transmisa in luna august, insa a refuzat sa ofere date suplimentare.

Conform sursei Reuters, suspendarea vizeaza "persoane care au fost prinse in flagrant. E o situatie care dureaza de sapte luni". Sursa a mai precizat ca unul din cei trei directori executivi este membrui in comisia de management a companiei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-directori-executivi-de-la-renault-au-fost-suspendati-pentru-suspiciuni-de-spionaj-industrial-7864908
7864908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.