Trei companii din Turcia fac demersuri pentru construirea de spitale private in Romania

Postat la 03 mai 2011 10 afişări

Trei companii din Turcia fac demersuri pentru construirea de spitale private in Romania, dintre care unul specializat in tratarea cancerului, insa finalizarea acestor investitii ar putea fi impiedicata de nerecunoasterea reciproca a diplomelor medicilor.

"Exista interes pentru domenii noi si as putea mentiona in primul rand investitii turce in domeniul sanatatii. Cel putin trei grupuri mari din Turcia studiaza posibilitatea construirii unor spitale iar anul trecut a fost deja inaugurat un spital deschis de turci, manageriat de catre turci. Un spital de ochi din Bucuresti", a declarat ambasadorul roman la Ankara, Ion Pascu. Potrivit acestuia, una dintre companiile interesate este grupul Medicana, care se afla in discutii cu un partener de la Bucuresti in vederea identificarii unui teren pentru construirea unui spital. Unitatea medicala ar urma sa fie construita de catre o companie romaneasca iar managementul spitalului ar fi asigurat de experti turci.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spitale,
turcia,
demersuri,
constructie,
companii
/actualitate/trei-companii-din-turcia-fac-demersuri-pentru-construirea-de-spitale-private-in-romania-8222840
8222840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.