Tranzacţie gigant pe piaţa imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din mallurile grupului Iulius

Postat la 16 iunie 2017 395 afişări

Grupul Iulius, condus de omul român de afaceri Iulian Dascălu, a vândut 50% din deţinerea mallurilor pe care le are pe piaţa locală, prin asocierea cu fondul de investiţii Atterbury Europe, cu cote de participare egale (50 – 50). Noua companie va fi implicată în dezvoltarea ansamblului Openville Timişoara şi a altor proiecte viitoare.

Tranzacţie gigant pe piaţa imobiliară. Antreprenorul Iulian Dascălu a vândut 50% din mallurile grupului Iulius

Parteneriatul va face ca cele două entităţi să deţină, în proporţie de 50% fiecare, părţile aferente din Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava.

Atterbury Europe este o companie europeană de investiţii imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri locali care sunt lideri în jurisdicţiile lor. România reprezintă cea de-a treia jurisdicţie de investiţii pentru Atterbury Europe, după achiziţiile derulate în Serbia şi Cipru.

Acordul dintre Iulius şi Atterbury Europe vizează noi dezvoltări imobiliare în România, după cum spun reprezentanţii Iulius.

Citeste continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.