Tranzacţie GIGANT făcută de Orange. Vezi ce companie cumpără cu 350 de milioane de euro

Postat la 16 iulie 2018 170 afişări

Cel mai mare grup francez de telecom, Orange, cumpără Basefarm Holding într-o tranzacţie de 350 de milioane de euro pentru a-şi întări prezenţa în sectorul serviciilor de cloud, potrivit Reuters.

Tranzacţie GIGANT făcută de Orange. Vezi ce companie cumpără cu 350 de milioane de euro

Orange a anunţat că Basefarm Holding a fost unul dintre principalii jucători în sectorul infrastructurii de cloud şi servicii pe acest segment, cu venituri de 100 de milioane de euro în 2017.

 

„Suntem foarte mândri să anunţăm achiziţia Basefarm, ceea ce va marca un moment important în dezvoltarea nostră internaţională. În principal, integrarea companiei ne va permite să ne extindem semnificativ Big Data-ulşi aplicaţiile critice de management al serviciilor, în contextul consolidării rapide a pieţei”, spune Helmut Reisinger, CEO pe segmentul de servicii al Orange.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.