Transparenţa în joacă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 25 mai 2020 29 afişări

Distracţie de toate zilele şi nu doar pentru vremuri de stat obligatoriu în casă, puzzle-urile se dovedesc foarte populare în prezent, suficient de mult cât să determine unele companii să vină cu propuneri noi, cum ar fi puzzle-urile transparente şi amuzante.

Transparenţa în joacă

Astfel, compania Yelldesign a creat o serie de trei puzzle-uri din piese transparente, intitulate ”The Accident”, care, asamblat, seamănă cu un geam din sticlă securizată spart, „The Fish Tank”, care necesită asamblarea cu atenţie a pieselor transparente pentru a ajunge la singura piesă care reprezintă un peştişor, ori „The Virus”, al cărui scop este izolarea unui coronavirus verde fosforescent într-un cerc de piese.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.