Traian Băsescu propune legalizarea prostituţiei în România pentru diminuarea traficului de persoane

Autor: Diana Grigore Postat la 24 august 2019 369 afişări

Traian Băsescu a declarat, vineri, că o soluţie pentru diminuarea traficului de persoane în România este aceea a legalizării prostituţiei. Fostul preşedinte a afirmat că punerea sub protecţie a femeilor cu această profesie ar însemna sănătate pentru ele şi partenerii lor şi taxe plătite către stat.

„Va fi un proces îndelungat de ani de zile, zeci de ani poate pană când vom pune sub control traficul de persoane. România a fost retrogradată la ţări care trebuiesc monitorizate încontinuu. Vom stă aşteptând de la guvern la guvern să vedem dacă se rezolvă lucrurile, în condiţiile în care suntem cei mai mare furnizori de carne vie din UE. Eu propun o soluţie imediată. (...) Nu se vor transofrma prin legalizarea prostituţiei nciodată lucruri bune, dar în momentul de faţă femeile astea, de multe ori minore, sunt exploatate de nişte ticăloşi care dimineaţă sau de două ori pe noapte se duc şi le iau banii, le împing zece bărbaţi într-o noapte, le ţin încuiate prin cine ştie ce camere fără buletin, paşaport, bani sau telefon şi la urmă le vând altui proxenet de multe ori”, a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

Fostul preşedinte a afirmat că legalizarea prostituţiei nu înseamnă un lucru bun, dar ar pune sub protecţie femeile cu astfel de ocupaţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
LEGALIZARE,
PROSTITUŢIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.