Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa: Steaua, în grupa E. Stuttgart, Copenhaga şi Molde, adversarii "roş-albaştrilor"

Postat la 31 august 2012 9 afişări

Echipa Steaua face parte din Grupa E a Ligii Europa, alături de formaţiile VfB Stuttgart (Germania), FC Copenhaga (Danemarca) şi Molde (Norvegia), s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Monaco.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a fost în urna a treia valorică la tragerea la sorţi. Datele la care se vor juca meciurile din grupele Ligii Europa sunt următoarele: 20 septembrie (prima etapă), 4 octombrie (etapa a II-a), 25 octombrie (etapa a III-a), 8 noiembrie (etapa a IV-a), 22 noiembrie (etapa a V-a) şi 6 decembrie (etapa a VI-a).

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
liga europa,
steaua,
grupe
/actualitate/tragerea-la-sorti-a-grupelor-ligii-europa-steaua-in-grupa-e-stuttgart-copenhaga-si-molde-adversarii-ros-albastrilor-10004469
10004469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.