Tragedie fară margini! Unul dintre cei mai renumiţi YouTuberi din lume a murit la vârsta de 23 de ani

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 iulie 2022 788 afişări

Tragedie fară margini! Unul dintre cei mai renumiţi YouTuberi din lume a murit la vârsta de 23 de ani

Un jucător online celebru, cunoscut sub numele de Technoblade, a murit de cancer la vârsta de 23 de ani. El şi-a anunţat decesul prin intermediul unui videoclip în care s-a adresat celor 10 milioane de urmăritori pe care îi avea.

YouTuberul Minecraft Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani, a anunţat familia sa într-un videoclip de adio postat în numele său.

Videoclipul postat pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi, îl arată pe tatăl tânărului numindu-l drept „cel mai uimitor copil pe care cineva şi l-ar putea dori vreodată".

Tânărul a devenit celebru prin transmisiuni în direct şi prin postarea de clipuri în care juca Minecraft.

Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de a muri şi citit de tatăl său, începe astfel: „Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitaţi la asta, sunt mort".

În continuare, el a dezvăluit că numele său real era de fapt Alex, amintindu-şi de momentul în care le-a făcut glume urmăritorilor, făcându-i să creadă că îl cheamă Dave.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi susţinut conţinutul de-a lungul anilor. Dacă aş mai avea încă o sută de vieţi, cred că aş alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea", a spus Alex.

Vedeta online, care a câştigat numeroase turnee de Minecraft avea numeroşi fani. Acestora, el le-a dezvăluit în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei şi unei operaţii de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la braţul drept.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jucător,
deces,
videoclip

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.