Tragedie fără margini în muzică! S-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari artişti ai lumii

Postat la 10 aprilie 2023 218 afişări

Tragedie fără margini în muzică! S-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari artişti ai lumii

Chitaristul trupei ABBA, Lasse Wellander, a murit. Este doliu în lumea muzicii din întreaga lume.

Lasse Wellander, chitaristul trupei ABBA, a murit la vârsta de 70 de ani. Cumplita veste a fost dată chiar de familie.

„Cu o tristeţe de nedescris suntem nevoiţi să anunţăm că iubitul nostru Lasse a murit.Recent, Lasse s-a îmbolnăvit de ceea ce s-a dovedit a fi un cancer. În Vinerea Mare, de dimineaţă, el a murit înconjurat de cei dragi.Ai fost un muzician fantastic şi umil ca puţini, dar mai presus de toate, ai fost un soţ, frate, bunica şi bunic minunat”, a transmis familia artistului.

Lasse Wellander a jucat un rol important în realizarea celor mai importante piese ale trupei ABBA în anii ’70 şi ’80. De asemenea, el a contribuit la crearea celui mai recent album al formaţiei, intitulat Voyager, care a fost lansat în 2021.

A început să înregistreze cu ABBA – Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad,  în octombrie 1974, apărând pe hiturile lor Intermezzo No.1 şi Crazy World.

Cititi mai multe pe www.medaiflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abba,
chitarist,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.