Traficul portuar a fost redeschis. Lista drumurilor naţionale care rămân blocate

Postat la 27 ianuarie 2013 17 afişări

Datorită îmbunatăţirii condiţiilor meteo, începând cu ora 6:30 au fost redeschise traficului maritim şi fluvial porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este la această oră întrerupt, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, pe următoarele drumuri naţionale:

- DN22 Râmnicu Sărat - Băile (judeţul Buzău);

- DN23A Focşani - Ciorăşti (judeţul Vrancea);

- DN23B Măicăneşti - Ciorăşti (judeţul Vrancea);

- DN2N Bogza - Dumitreşti (judeţul Vrancea);

- DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) - Podul Turcului (judeţul Bacău) - Adjud (judeţul Vrancea);

- DN26 Murgeni - Blăgeşti (judeţul Vaslui);

- DN24A Murgeni - Huşi (judeţul Vaslui);

- DN24D Bârlad (judeţul Vaslui) - Vânători (judeţul Galaţi).

Traficul greu este restricţionat pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

DN23 Năneşti - Măicăneşti (judeţul Vrancea), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

DN24A Bârlad - Murgeni (judeţul Vaslui), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

DN24B Huşi - Albiţa (judeţul Vaslui), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit avertizarea cu cod galben de ninsori şi vânt până duminică, ora 9.00, în judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să evite deplasările în zonele unde este prognozată vreme nefavorabilă, iar dacă acestea nu pot fi amânate, să se intereseze (înainte de a porni la drum) în privinţa stării suprafeţei carosabile a drumurilor şi cu privire la condiţiile meteorologice şi să îşi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traficul-portuar-a-fost-redeschis-lista-drumurilor-nationale-care-raman-blocate-10524017
10524017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.