Toyota îşi suspendă producţia în trei uzine din Thailanda din cauza inundaţiilor

Postat la 12 octombrie 2011 12 afişări

Constructorul de automobile japonez Toyota a anunţat miercuri că este constrâns să îşi suspende producţia timp de o săptămână (10-15 octombrie) în trei uzine din Thailanda din cauza inundaţiilor care perturbă lanţul de aprovizionare.

Instalaţia de asamblare a Toyota nu a suferit pagube directe, dar unii furnizori sunt în incapacitatea de a-i livra piesele cerute pentru fabricarea de vehicule, a explicat grupul într-un comunicat. "Nu putem spune încă în ce măsură va fi afectată producţia de întreruperea lanţurilor deoarece nu ştim cât timp va dura acest lucru", a precizat o purtătoare de cuvânt a companiei Toyota la Tokyo. Grupul a declarat că o decizie privind redemararea asamblării începând cu 17 octombrie va fi luată în funcţie de o analiză atentă a evoluţiei situaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
toyota,
thailanda,
productie,
uzine
/actualitate/toyota-isi-suspenda-productia-in-trei-uzine-din-thailanda-din-cauza-inundatiilor-8859153
8859153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.