Toţi cei peste 1.000 de angajaţi ai Mic.Ro vor fi concediaţi

Postat la 01 martie 2012 7 afişări

Toţi cei peste 1.000 de angajaţi ai Mic.ro Retail vor fi concediaţi, au declarat pentru gândul reprezentanţi ai administratorului judiciar al Mic.ro Retail. Deciziile individuale de concediere au fost emise miercuri, 29 februarie şi vor fi comunicate salariaţilor prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

"Astfel, începând cu data de 02.04.2012 contractele individuale de muncă ale salariaţilor încetează pentru motive ce nu ţin de persoana salariatului, prin concediere individuală, în temeiul art.65 alin.1 din Legea nr.53/2003 - Codul Muncii, republicată", se arată într-un comunicat al RVA Insolvency.

Salariaţii pot face contestaţii împotriva deciziilor în termen de 30 de zile de la comunicare.

Motivul pentru care a fost luată decizia concedierii angajaţilor îl constituie starea de insolvenţă a firmei Mic.ro, precum şi necesitatea reducerii tuturor categoriilor de cheltuieli, în general şi a cheltuielilor de personal, care reprezintă o pondere însemnată în totalul cheltuielilor societăţii, arată comunicatul RVA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajaţi,
Mic.Ro,
concediaţi
/actualitate/toti-cei-peste-1-000-de-angajati-ai-mic-ro-vor-fi-concediati-9360469
9360469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.