TotalSoft lanseaza un soft pentru registratura

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 24 martie 2011 198 afişări

Producatorul de solutii software a lansat Charisma Registration Desk, o solutie pentru gestionarea activitatii de registratura dintr-o companie.

Charisma Registration Desk este o solutie software dezvoltata pe platforma Microsoft SharePoint si se adreseaza companiilor care deruleaza o corespondenta intensa, precum cele din domeniul bancar, al serviciilor financiare, curierat sau telecom.

Pentru a prelua si automatiza inregistrarea cat mai multor tipuri de documente, sistemul se poate integra cu alte sisteme de tip CRM sau Collection, atribuind automat numere de inregistrare documentelor generate de acestea. De exemplu, pentru o scrisoare de notificare emisa de CRM, cele doua sisteme de vor conecta, iar Charisma Registration Desk va emite un numar de inregistrare pentru documentul respectiv.

Solutia pentru registratura se poate integra cu aplicatiile din suita Charisma, precum Charisma Collection, Charisma ERP sau Charisma CRM. Prin aceasta solutie, TotalSoft completeaza portofoliul de solutii pentru companii care va genera anul acesta o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TotalSoft,
Soft,
registratura
/actualitate/totalsoft-lanseaza-un-soft-pentru-registratura-8092916
8092916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.