Top Gear s-a ales cu un proces dupa ce i-a facut pe mexicani "lenesi, inutili si basinosi"

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 februarie 2011 23 afişări

Ambasadorul mexican in Marea Britanie, Medina-Mora Icaza, a adresat plangerea oficiala catre BBC. Actiunea in instanta urmeaza a fi demarata de catre Iris de la Torre, care solicita despagubiri de un milion de lire sterline, scrie express.co.uk.

Echipa sa de avocati din grupul pentru Egalitate in Justitie solicita inchiderea emisiunii pe durata desfasurarii investigatiei. Totul vine dupa ce in showul de duminica seara prezentatorul Richard Hammond spunea ca masinile din Mexic reflecta trasaturile populatiei. Mai exact: "Masinile mexicanilor sunt lenese, inutile si basinoase, desirate si adormite langa parapeti, acoperite de o patura cu o gaura in mijloc care sa le serveasca drept palton". Oficialii BBC sustin ca nu au primit o plangere legala insa se asteapta sa primeasca un asemenea document.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/top-gear-s-a-ales-cu-un-proces-dupa-ce-i-a-facut-pe-mexicani-lenesi-inutili-si-basinosi-7951576
7951576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.