Top 5 destinaţii de vacanţă recomandate pentru familii

Postat la 13 august 2016 185 afişări

Top 5 destinaţii de vacanţă recomandate pentru familii

Mai jos aveţi câteva destinaţii de vacanţă recomandate pentru familii de către agenţia Terra Tourism. Potrivit comunicatului dat publicităţii de companie, aceste recomandări sunt bazate pe feedback-ul primit de la clienţi până acum, sunt judecate în funcţie de facilităţi şi de opţiunile pe care familiile cu copii le au la dispoziţie.

Disneyland Paris

Situat la 32 kilometri distanţă de Paris, în localitatea Marne-la-Vallee, complexul Disneyland este cel mai vizitat parc tematic din Europa. Are o suprafaţă de 19 kilometri pătraţi şi cuprinde mai multe hoteluri, magazine şi restaurante. Acesta integrează, de fapt, două parcuri tematice, situate într-un singur complex. Disneyland Park a fost deschis în 1992, iar Walt Disney Studios Park în anul 2002. Aici, copiii vor intra în lumea basmelor şi se vor putea juca alături de îndrăgitele personaje din desenele animate Disney.

Bruxelles, Belgia

Capitala Belgiei este un oraş încântător, inclusiv pentru copii. Special pentru ei există mai multe muzee şi expoziţii în care să petreacă timpul şi să înveţe lucruri noi. Cele mai interesante sunt Muzeul Jucăriilor, Muzeul Copiilor, Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi Acvariul. Tot aici poate fi admirată Mini-Europa, un parc tematic unde au fost reconstruite, în miniatură, obiective turistice celebre de pe întregul continent.

Lisabona, Portugalia

În Lisabona, o vizită la Oceanario va fi o amintire de neuitat şi va da posibilitatea celui mic să cunoască mai bine vieţuitoarele din adâncul apelor. În centrul oraşului există şi o grădină zoologică, iar copiii care vor să afle cum trăiau prinţesele, regii sau cavalerii pot descoperi asta printr-o vizită la castelul Sao Jorge. Muzeul Marionetelor este un alt obiectiv turistic pe care copiii îl vor vizita cu mult interes.

Barcelona şi Port Aventura

Barcelona este destinaţia ideală pentru familiile care vor să îmbine relaxarea şi distracţie cu educaţia. La Muzeul CosmoCaixa copiii vor lua contact cu un alt mod de învăţare a ştiinţei: prin joacă şi experimente amuzante. La Grădina Zoologică pot fi admiraţi inclusiv delfini, iar parcul de distracţii PortAventura nu poate lipsi de pe lista obiectivelor turistice din Spania. Este pe locul şase în topul celor mai vizitate parcuri tematice din Europa şi aici ajung anual peste patru milioane de vizitatori. Complexul este locul ideal de distracţie pentru copii indiferent de vârstă, dar şi pentru adulţi. În parc există mai multe zone organizate sub concepte de design diferite, unul dintre acestea fiind inspirat din serialul pentru copii „Strada Sesame”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.