Sculptură la purtător

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 august 2016 36 afişări

Sculptură la purtător

Un proiect al Royal Academy of Arts din Londra le va permite celor nemulţumiţi de fotografii, care - consideră ei - nu îi reprezintă, dar nu numai lor, să vadă cum arată cu adevărat, scrie The Guardian.

Instituţia va da, în luna septembrie, startul unui experiment în care publicul va fi invitat să se lase scanat cu un aparat special care poate suprinde până şi cele mai mici detalii ale figurii, creând o ”sculptură„ tridimensională. Scannerul, construit iniţial pentru utilizarea în tratamentele împotriva îmbătrânirii, pentru a le putea arăta celor care apelează la ele imagini ale lor înainte şi după aplicarea acestora, va oferi o înregistrare obiectivă a persoanelor care doresc să participe la experiment, pe care acestea o vor putea folosi pentru a tipări un bust la o imprimantă 3D. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sculptura,
experiment,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.